Pebble Snap: foto-app voor smartwatch Pebble voortaan universeel

Fotografie-app Pebble Snap is na een update universeel. De app laat je foto's met je iPhone of iPad maken met de Pebble als zelfontspanner.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Pebble SnapiOS-app Pebble Snap is voorzien van een update, waardoor de app voortaan ook de resolutie van de iPad ondersteunt. Ook maakt de app het mogelijk om al je gemaakte foto’s op Instagram te delen. Met Pebble Snap kun je de knoppen op smartwatch Pebble gebruiken als zelfontspanner voor je iPhone- of iPad-camera. Hierdoor is het makkelijk om zelf in een gemaakte foto te staan. Omdat de Pebble draadloos via Bluetooth verbindt kun je tot 10 meter van de iPad verwijderd staan om je foto te maken.

Bij het gebruik van Pebble Snap moet je eerst wel een bijbehorende horloge-app op de Pebble installeren. Instructies hiervoor staan in de iOS-applicatie vermeld. Eenmaal ingesteld kun je met het horloge ook bijvoorbeeld de flitser in- of uitschakelen. Door een timer in te stellen kan de app aftellen tot het betreffende fotomoment, zodat je snel nog even je armen naar beneden kunt bewegen.

Downloaden: Pebble Snap (€2,69, universeel, iOS 6.1+)

Pebble Snap iPad 1

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2013, 11:59
Categorie Apps
Onderwerp pebble

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.