WeeSteady: iPhone-video’s stabiliseren met handvat

De WeeSteady is een klein handvat die je kunt gebruiken om iPhone-video's te stabiliseren. De maker verzamelt geld op Indiegogo.

weeSteadyDe WeeSteady is een simpel handvat waar je een iPhone op schroeft met behulp van een statiefhouder. Hierdoor kun je het gewicht van je arm gebruiken om de iPhone stabiel te houden, zodat je minder trillingen ziet in video’s gemaakt met de iPhone-camera. Het resultaat is volgens initiatiefnemer Jack Campbell bijna net zo stabiel als een steadicam, maar dan een stuk compacter. Omdat de iPhone vrij klein is hoeft er volgens Campbell namelijk geen gewicht gebruikt te worden om het beeld te stabiliseren.


In de praktijk zorgt de WeeSteady er gewoon voor dat je de hele arm gebruikt om je iPhone op een bepaalde manier vast te houden, in plaats van enkel je vingers. De kans op trillingen is hierdoor kleiner.

Je kunt de WeeSteady bestellen op Indiegogo door 35 dollar te doneren. De maker belooft dat het hulpstuk dan voor kerst op je deurmat ligt. Na het bestellen van de iPhone-houder ben je alleen nog niet klaar: je krijgt namelijk alleen de getoonde metalen houder. Je zult dus zelf een iPhone-statiefhouder moeten bestellen. Die zijn er inmiddels gelukkig genoeg.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 september 2013, 17:00
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerpen camera, indiegogo, statief
7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.