Simkaarttool en boekjes van iPhone 5C op Chinees forum verschenen

Foto's van de simkaarttool en boekjes van de iPhone 5C zijn verschenen op het Chinese forum Weibo.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iphone-5c-simkaarttoolOp de Chinese Twitter-variant Weibo zijn foto’s aangetroffen van materiaal dat bij de iPhone 5C wordt geleverd. Op de foto’s zien we het pennetje waarmee je het simkaartslot kunt openen. Ook is er een foto waarop de snelstart-handleiding van de iPhone 5C te zien is, zoals meestal wordt meegeleverd bij iPhones en iPods. Het lijkt erop dat Apple inderdaad een plastic verpakking met afgeronde hoeken bij de iPhone 5C gaat leveren, zoals we een paar dagen geleden al zagen in een roze variant.


De afbeelding van het simkaarttool roept weinig nieuwe inzichten op. Net als bij de andere iPhones zit er aan de zijkant van de iPhone 5C een slotje, die je kunt verwijderen met een oorbel, paperclip of het metalen pinnetje. Aan de handleidingen is niet af te leiden wat de kleur van de behuizing is. De rand rondom het scherm is zwart, maar zoals al eerder bekend werd gemaakt: er komt waarschijnlijk geen zwarte variant van de iPhone 5C. Wel kunnen we kiezen uit wit, roze, geel, blauw en groen.

Je hebt een account bij Weibo nodig om de originele foto’s van gebruiker weibo.com/ictech te kunnen bekijken. De afgelopen dagen zijn er regelmatig foto’s gelekt via Weibo. Mogelijk zijn die gemaakt door Chinese medewerkers van de fabrieken die Apple inschakelt voor de productie van de iPhone.

boekjes-iphone-5c-weibo

simkaarttool-iphone-5c-weibo

Verpakking groene iPhone 5C

iphone 5c doosjeUpdate: Op het Japanse blog Macotakara verscheen vannacht nog een andere foto. Deze toont de plastic behuizing van een vermoedelijke groene iPhone 5C. De foto’s die de afgelopen tijd zijn verschenen (waaronder deze van de roze iPhone 5C) wekken de indruk dat Apple bij de goedkopere iPhone gaat kiezen voor een verpakking die op het exemplaar van de iPod touch lijkt. Een compact plastic doosje dat makkelijk stapelbaar is en waarbij je het product meteen door het transparante venster ziet liggen. De duurdere iPhones werden tot nu toe geleverd in een gesloten kartonnen doosje in zwart of wit.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 september 2013, 13:06
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 5c
20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.