waterlogue-ipad

Waterlogue-app gratis te downloaden via Apple Store-app

De foto-app Waterlogue is gratis te downloaden via de Apple Store-app. Met Waterlogue kun je foto's omzetten naar mooie, kleurige aquarellen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Het is nog maar kort geleden dat Apple de receptenapp The Whole Pantry weggaf. Nu hebben ze alweer een nieuwe app en we vermoeden dat het iets te maken heeft met de creativiteitscampagne die Apple momenteel onder de aandacht probeert te brengen. ‘Start Something New’ past perfect bij de app die ze tijdelijk gratis weggeven via de Apple Store-app: het is de app Waterlogue, die je foto’s omzet naar kleurrijke aquarellen.

waterlogue-iphone-1 waterlogue-iphone-2

De app is gratis te downloaden via de Apple Store-app (dus niet via de App Store). Je leest een foto in, kiest een van de aanwezige filters en Waterlogue maakt er iets moois van. Je kunt de afbeelding in hoge resolutie exporteren of via AirPrint meteen afdrukken en inlijsten.

Waterlogue downloaden via Apple Store-app

Let op: Waterlogue wordt gratis aangeboden via de Apple Store-app op de iPhone, waar je een promocode moet zien te bemachtigen. Met die promocode kun je vervolgens de app downloaden. In een handleiding beschrijven we uitgebreid hoe je dit doet.

Of volg gewoon deze stappen:

  • Open de Apple Store-app.
  • Ga naar het tabblad Uitgelicht.
  • Blader omlaag en je ziet op een gegeven moment de speciale aanbieding (zie roze kader op de afbeelding hieronder).
  • Tik erop en volg de aanwijzingen op het scherm.

waterlogue-download-1 waterlogue-download-2

Zie je de aanbieding voor Waterlogue niet? Dan kunnen er een aantal dingen aan de hand zijn:

  • Je bent Belg. In België is geen officiële Apple Store-app en dus is het ook niet mogelijk om de app te downloaden. Oplossing: neem een Nederlands iTunes-account erbij! Kost niets, levert regelmatig iets leuks op.
  • Je woont in de grensstreek. In dat geval kan het zijn dat een Duitse Apple Store dichterbij is, waardoor de app denkt dat je Duitser bent. Oplossing: ga naar Instellingen > Privacy > Locatievoorzieningen > Apple Store en schakel de locatievoorzieningen uit. Vervolgens ga je weer naar de Apple Store-app, kies een Nederlandse Apple Store (Amsterdam, Den Haag of Haarlem) en check opnieuw of de app erbij staat. Het is niet nodig om de Apple Store-app te verwijderen en je iDevice opnieuw op te starten.

Teveel gedoe of is de actie alweer voorbij? Dan kun je Waterlogue ook tegen betaling downloaden via de App Store:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 februari 2015, 12:25
Categorie Apps
Onderwerpen fotografie, schilderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.