Waterfield Travel Wallet

De Waterfield Travel Wallet is een iPhone-hoesje voor reizigers

De Waterfield Travel Wallet is een hoesje voor je iPhone, met opbergruimte voor paspoorten, kabels en ander kleine spullen tijdens het reizen.

Moet een hoesje altijd mooi zijn, of mag het ook gewoon praktisch zijn? Waterfield probeert geld in te zamelen voor een Travel Wallet, waarmee je op reis alles bij de hand hebt. De hoes wordt in de Verenigde Staten gemaakt en is al ruim door het beoogde doel van $5.000 op Kickstarter heen.

Waterfield Travel Wallet

Waterfield Travel Wallet

WaterField Designs is een bedrijf in San Francisco, dat eerder al luxe accessoires zoals hoesjes en tassen voor Apple-producten maakte. Het nieuwste accessoire is ‘The Intrepid iPhone Travel Wallet’, die al klaar is voor de iPhone 7.

Waterfield kiest bij dit hoesje duidelijk voor praktisch. Vanaf $79 (plus $10 verzendkosten) heb je een Travel Wallet van een goede kwaliteit leer. Je kunt je iPhone erin stoppen, maar ook je paspoort, geld, betaalkaarten en pennen. Ook is er een venster aanwezig zodat je op het scherm van de iPhone kan kijken als deze in de hoes zit. Dat is een voordeel ten opzichte van de vele bookcases die je mensen wel eens ziet gebruiken, waarbij het scherm niet meer zichtbaar is.

Waterfield Travel Wallet

Er zitten meerdere vakken in, zodat je spullen gescheiden van elkaar kunt bewaren. Volgens Waterfield is het tasje licht van gewicht en zelfs in volgepakte toestand nog redelijk compact. Je kunt ook de ‘Globetrotter Kit’ in huis halen, waarbij je naast deze Travel Wallet ook een extra zakje voor kabels, batterijen, oordopjes en ander klein spul krijgt. Er past zelfs een tandenborstel in, zodat je daadwerkelijk alles bij de hand hebt op reis (behalve een schone onderbroek).

Verkrijgbaar via Kickstarter voor $79 (hoesje) en $119 (met gaar touch). Beide prijzen zijn exclusief €10 verzendkosten naar Nederland. Er zijn twee productierondes. Als je nu meedoet moet je aanschuiven voor de wachtrij in oktober.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 augustus 2016, 15:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.