El-Capitan-wallpaper-met-man

Download nu alvast de officiële wallpapers van iOS 9 en El Capitan

Wil je in de stemming komen voor iOS 9 en OS X El Capitan, maar wil je nog niet de beta installeren? Download dan de officiële wallpapers

El-Capitan-wallpaper-met-manWil je helemaal in de stemming komen voor iOS 9 en OS X El Capitan, maar vind je het installeren van de beta’s nog wat te riskant? Dan kun je nu zonder risico’s alvast de wallpapers downloaden. Op die van iOS 9 zie je een blauwgroene golf, terwijl je bij El Capitan een fraaie plaat van de rotswand te zien krijgt.

El Capitan wallpaper

OS X El Capitan komt pas in de herfst van 2015 beschikbaar, maar je kunt nu al de wallpapers downloaden van Apple’s website. Open dit artikel in Safari of een andere desktopbrowser op de Mac en klik op onderstaande afbeelding om de wallpaper in volledige grootte te downloaden. De resolutie is 3142 x 1496 pixels. Heb je behoefte aan een kleinere? Dat kan ook: hier is een versie van 2136 x 1496 pixels. Ziet er ook goed uit op een iPad of ander iOS-apparaat. Voor een extra grote versie van 5120 x 3200 pixels is er ook een downloadlink beschikbaar.

wallpaper-el-capitan

iOS 9 wallpaper

Apple heeft bij iOS 9 gekozen voor een blauwgroene afbeelding van een golf. Ook als je de beta nog niet wilt installeren, kun je nu al de wallpaper downloaden en instellen op je iPhone of iPad. Onderstaande afbeelding heeft een resolutie van 2700 x 2700 pixels en is geschikt voor elk iDevice. De foto is gemaakt door professionele fotograaf Chris Burkard, die er een Sony NEX-7 camera voor gebruikte. Het origineel is hier te vinden. Apple heeft de surfer weggepoetst en de horizon iets rechter gezet. Ook lijkt de verzadiging van de kleuren iets te zijn aangepast.

Hoe je een wallpaper instelt op de iPhone en iPad lees je in deze tip: Wallpaper instellen op iPhone, iPad en iPod touch.

iOS 9 wallpaper golf

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 juni 2015, 16:43
Categorieën iOS, Mac & macOS
Onderwerpen el capitan, ios 9, os x, wallpaper

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.