Wakker worden met de Memorex iWake Up voor iPhone

Memorex brengt de iWake Up klokradio voor de iPhone uit, een van de eerste klokradio's met iPod- en iPhone-aansluiting die er niet goedkoop uitziet.

Memorex iWake UpGewone klokradio’s zijn nog volop te koop, maar als je met de tijd mee wilt gaan en met je favoriete muziek wakker wilt worden, koop je een klokradio met aansluiting voor je smartphone of mp3-speler. Memorex kondigt de iWake Up klokradio aan: geschikt voor de iPhone en verkrijgbaar in zwart of wit. Te weinig geschikte muziek achter de hand om wakker mee te worden? Geen punt, er zit ook een ingebouwde AM/FM-radio in.

Als je op dit moment in de winkel kijkt naar betaalbare klokradio’s met Universal Dock, maken de meeste met hun glimmend witte behuizing een nogal goedkope indruk. De Memorex iWake Up lijkt er een stuk beter uit te zien – althans op de promotiefoto van de fabrikant. De iWake Up heeft en lcd-scherm met achtergrondverlichting, zodat je de klok ook in het donker kunt zien, een snooze-functie, draadloze afstandsbediening en universele dock voor alle iPod-modellen. Voor optimale muziekweergave gebruikt het SRS-technologie. Wel zul je nog even met je oude klokradio verder moeten, want de iWake Up is pas vanaf het voorjaar verkrijgbaar voor $69,99.

EΓ©n nadeel heeft deze iWake Up echter wel: als je video’s wilt kijken op je iPhone kun je het scherm (of de hele klokradio) niet kantelen naar liggend formaat. Dat probleem hebben de meeste klokradio’s en iPhone-speakersystemen trouwens allemaal.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 januari 2008, 15:09
Categorie Accessoires
Onderwerpen memorex, radio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.