Altec Lansing T612 audiosysteem heeft iPhone-extra’s

Op CES 2008 laat Altec Lansing een nieuwe speakerdock zien, die extra functies voor de iPhone heeft. Zo kan het digitale audiosysteem binnenkomende telefoongesprekken herkennen, de muziek pauzeren en heeft het een GSM-afscherming om interferentie te voorkomen.

Altec Lansing T612CES 2008 – We hadden het gisteren nog over lelijke plastic speakerdocks voor iPod en iPhone. Op CES 2008 zagen we vandaag eentje die we best mee naar huis zouden willen nemen. Maar het gaat dan ook om een product van Altec Lansing en dan mag het qua materiaal, design en details net iets meer kosten. Altec Lansing laat op de CES voor het eerst de T612 zien: een digitaal audiosysteem voor iPod en iPhone. De geluidskwaliteit is prima in orde, zoals je bij dit merk mag verwachten, maar gelukkig hebben ze voor iPhone-bezitters ook nog wat extra functies ingebouwd.

Zo werken de meeste speakerdocks, die eigenlijk vooral voor iPods zijn bedoeld, alleen wanneer de iPhone in vliegtuigmodus staat. Bij de Altec Lanting T612 is dat niet het geval: je kunt ook binnenkomende gesprekken beantwoorden. Komt er tijdens het luisteren naar de muziek een gesprek binnen, dan pauzeert de muziek om het gesprek te kunnen voeren. Zodra je ophangt en de iPhone terugzet in de dock, speelt de muziek verder waar het gebleven was.

De dock kan de iPhone en de nieuwere iPod-modellen ook opladen, er zit een afstandsbediening bij en er zitten neodymium speakers in. Nog een extraatje voor de iPhone: in het apparaat zit interne GSM-shielding (afscherming) om te voorkomen dat er interferentie optreedt tussen de telefoon en de speakers. XdB bass-enhancement zorgt voor een rijke audioweergave en goede bas, aldus de fabrikant. Vanaf februari 2008 staat ‘ie bij Apple-dealers in de winkel voor $199. Ben je op de CES 2008 aanwezig, dan vind je het in de South Hall 1, stand 20913.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 januari 2008, 17:17
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.