Man springt tussen metrorails om iPhone te redden

Bijan Rezvani deed een opmerkelijke daad: toen hij zijn iPhone tussen de metrorails zag liggen aarzelde hij geen moment en sprong van het perron. Verstandig is dat niet, maar bij Rezvani liep het uiteindelijk goed af.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Bijan RezvaniNa een weekje vakantie in New York weten we: je springt niet zomaar van het perron om iets te pakken. Eigenlijk hadden we daarvoor niet in New York hoeven zijn, want ook in Amsterdam spring je niet zomaar op de rails want je loopt het risico op een electrocutie en kunt worden gegrepen door een aanstormende trein. Toch zag Bijan Rezvani, op vakantie in New York, er geen enkel probleem in om de sprong te wagen toen zijn iPhone tussen de rails was gevallen.


Laptop Magazine heeft een interview met de man, die het allemaal nogal laconiek opvat: “I needed my phone, so… I got it.” Hoe de iPhone tussen de rails is beland, is overigens een raadsel: bij het overstappen van de ene op de andere metrotrein bleek de iPhone opeens verdwenen. Na langdurig zoeken zag Rezvani’s vriend de iPhone uiteindelijk tussen de rails liggen. Hij aarzelde geen moment en sprong er achteraan, terwijl zijn vriend hem dat nog wel ontraadde. Maar Rezvani bedacht hoeveel content er op het apparaat stonden en maakte zich ook wel zorgen over privacy. Over de derde rail, die onder hoogspanning schijnt te staan, maakte Rezvani zich geen moment druk. Volgende keer zou hij meteen weer doen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
24 februari 2012 om 16:13
Onderwerp
Categorie
Achtergrond
13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.