Wake-To-Light iPhone-wekker is het strakke alternatief voor Philips Wake-up Light

Wake-To-Light is een iPhone-wekker met lamp en muziekfunctie. Je kunt rustig wakkerworden in 10 of 30 minuten, met steeds feller wordende verlichting, net als de Philips Wake-Up Light.

wake to light iphoneHet lijkt wel alsof Philips de enige fabrikant is die apparaten zoals de Wake-up Light maakt. Ga je naar de winkel voor een ander merk, dan zul je gegarandeerd misgrijpen. Toch zijn er heus wel andere fabrikanten die iets soortgelijks proberen, zoals deze Wake-To-Light-wekker. Een lamp en muziek zorgen ervoor dat je ‘s ochtends niet ruw uit je slaap wordt gewekt, maar rustig kunt wakker worden met steeds feller wordende verlichting en steeds luider wordende muziek. Je kunt kiezen voor ontwaken in 10 of 30 minuten.

De lamp en muziek zijn afzonderlijk van elkaar in te stellen. Vier 2-Watt-speakers aan de voorzijde leveren de muziek, terwijl vijf equalizer-instellingen ervoor zorgen dat de muziek ook nog eens optimaal klinkt. Je kunt ook oordopjes aansluiten, zodat je bedgenoot nog even kan doorslapen. De wekker kost 130 dollar en is geschikt voor diverse iPhones en iPods. Voor mensen die iets stijlvollers zoeken dan de Philips-lamp is het misschien een idee. Voor internationale verzending zul je wel contact moeten opnemen met Amerika’s oudste postorderbedrijf, Hammacher Schlemmer. De meegeleverde stroomadapter is modulair, waarbij het universele stekkergedeelte gemakkelijk te vervangen is door een Europees exemplaar.

wake-up hammacher schlemmer

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juli 2012, 21:18
Categorie Accessoires
Onderwerp wekker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.