iPhone Dev Team bevestigt: redsn0w geschikt voor OS X Mountain Lion (jailbreak)

Redsn0w is geschikt voor Mountain Lion. Dat heeft het iPhone Dev Team bevestigd. Bij het eerste gebruik moet je wel met Ctrl-Klik-Open de app opstarten.

mountain lion laptopGoed nieuws voor mensen die ook in de toekomst nog willen blijven jailbreaken. Volgens het iPhone Dev Team is redsn0w geschikt voor OS X Mountain Lion. Gisteren kwam de nieuwe versie van het Mac-besturingssysteem uit. Upgraden naar Mountain Lion kan dus zonder problemen worden gedaan; je kunt bij nieuwe jailbreaks en tethered boots de redsn0w-app blijven gebruiken. Het team meldt dat je bij het eerste keer opstarten nog wel Ctrl-Klik-Open moet gebruiken.

Dat zal worden opgelost zodra het team een officieel ontwikkelaars-ID gaat gebruiken. Mountain Lion is voor €15,99 in de Mac App Store te vinden. Er zijn in Mountain Lion veel functies terug te vinden die je al van iOS kent, zoals Game Center, Twitter-integratie, iMessages en Berichtencentrum. In de update op het Dev-Team Blog vind je de nieuwste downloadlinks voor redsn0w.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2012, 10:47
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, mountain lion

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.