Waarschuwing: iPhone 3G straatrovers tijdens nachtverkoop T-mobile

Een anonieme tipgever waarschuwt voor mogelijke berovingen tijdens de nachtverkoop bij de T-Mobile-winkel op de Lijnbaan in Rotterdam.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

PolitieWe kregen zojuist een heel vreemde nieuwstip binnen waarin een anonieme persoon waarschuwt voor mogelijke straatberovingen tijdens de nachtelijke verkoop bij de T-Mobile-winkel op de Lijnbaan in Rotterdam. Daarnaast weet deze persoon te melden dat er overvallen zijn gepland op leveranciersbusjes in Hoofddorp. Nodeloos om te zeggen dat we deze tip ook hebben doorgespeeld aan de politie. Het zou hier natuurlijk ook om een zeer bizarre grap kunnen gaan, maar een gewaarschuwd mens telt voor twee. Voor de zekerheid plaatsen we dit dus toch maar als nieuwsitem dat je goed op je hoede moet zijn als je van plan bent om naar nachtverkoop in Rotterdam te komen om je nieuwe iPhone 3G aan te schaffen.

hallo.

waarschuwing voor de mensen en nieuws tip:

veschillende groepen zijn van plan mensen te beroven bij t-mobile in rotterdam donderdag-vrijdag nacht.

(als ze uit de winkel komen met hun iphone)

in hoofddorp zijn plannen om leveranciers busjes met iphone te beroven overvallen.

groet, anoniem

Probeer dus bij voorkeur met meerdere personen te komen en loop gezamenlijk terug naar je auto, het station, je fiets, enzovoorts. Speel niet koste wat kost de held mocht een berover toch tegenover je staan met pistool of mes. Er zijn belangrijker dingen in het leven dan je iPhone.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:46
Categorieën Geruchten, iDevices, Providers
Onderwerpen diefstal, overval, verkopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.