Tweakers publiceert iPhone 3G-review

Terwijl een aantal Nederlandse websites aan afspraken zijn gebonden heeft Tweakers het er toch maar op gewaagd: ze hebben een review van de iPhone 3G online gezet.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 3G Review TweakersTerwijl een aantal Nederlandse websites pas vannacht om 0:01 uur hun review over de iPhone 3G mogen publiceren, heeft Tweakers het er toch maar op gewaagd: ze hebben een review van de iPhone 3G online gezet. Hoe het toestel in handen van Tweakers is gekomen is vooralsnog een raadsel. Algemeen manager Daniel Kegel van Tweakers B.V. wil tegenover iPhoneclub niet zeggen hoe ze aan het toestel komen, maar bevestigt wel dat het daadwerkelijk om een Nederlands toestel gaat en dat zij van de bron toestemming hebben gekregen voor het vroegtijdig publiceren van dit review. Opvallend is wel dat Tweakers.net-reviewer Danijel Dercksen op zijn eigen website Allaboutphones.nl de afgelopen een cursusboek en andere interne documentatie van een telecomwinkelier heeft gepubliceerd.

Het review zelf bespreekt vooral de eigenschappen van het toestel, met een flinke lijst specificaties, een opsomming van de beschikbare abonnementen en nieuwe functies. Tweakers concludeert dat de iPhone 3G meer minpunten dan pluspunten heeft: onder andere dat de 3G-verbinding zwak is, dat de verbinding tijdens het bellen vaak wegvalt en dat Safari regelmatig crasht.

Apple geeft zelf geeft nog geen toestemming voor reviews. PR-manager Juriaan Bosman herinnerde ons er nogmaals aan dat we tot middernacht zijn gebonden aan een embargo en daar zullen we ons ook aan houden. Vanaf 0:01 kun je bij ons een grondig review en een videoreview van de iPhone 3G verwachten. We balen natuurlijk ontzettend, maar willen wel zo sportief zijn om Tweakers.net te feliciteren met deze stunt. Als we de mogelijkheid hadden gehad, hadden we hetzelfde gedaan.

Update: Lees hier ons eigen review van de iPhone 3G: iPhone 3G review.

Meer info: review Tweakers

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juli 2008, 3:15
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.