Waarschuwing: gelekte iPhone firmware 2.0

De recent vrijgegeven iPhone firmware 2.0 (1.2) is momenteel beschikbaar via een aantal downloadlinks. Er is natuurlijk helemaal niets met goed experimenteren en een beetje hacking, maar we willen toch waarschuwen voor de instabiliteit van deze firmware.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

RestartMomenteel zijn er een aantal downloadlinks actief van de nieuwe iPhone-firmware 2.0 (1.2) die onlangs als beta is vrijgegeven. Deze firmware is absoluut nog niet geschikt om op je iPhone te installeren, omdat deze niet alleen erg instabiel is, maar ook de belfunctie zodanig kan vernaggelen dat je je iPhone met veel moeite weer kunt herstellen. We willen niemand onnodig bang maken, want een beetje hacken hoort natuurlijk bij de iPhoneclub, maar deze firmware is gewoon nog niet af en sowieso zeer ongeschikt voor beginnende gebruikers.
Mocht je je nieuwsgierigheid niet kunnen bedwingen, lees dan voor je begint eerst deze discussie op het iPhoneclub-forum. Meer info ook bij Hackint0sh en ModMyiFone.

Ons advies, mede namens onze (super)mods en iPhoneclub guru’s: blijf voorlopig lekker op firmware 1.1.4 en wacht nog even op een stabielere betafirmware.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:56
Categorie Jailbreak
Onderwerpen firmware, hackintosh, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.