Voye Clutch 1

Voye Clutch: handtas met ingebouwde iPhone-houder

De Voye Clutch is een handige handtas waar je de iPhone in kunt steken. Door de houder kun je de iPhone vanuit de tas gebruiken.

Voye Clutch 2We hebben al een paar keer geschreven over iPhone-handtassen, maar deze zaten bijna allemaal hetzelfde in elkaar: een ingebouwde accu hield je iPhone opgeladen, terwijl je hem in een speciaal smartphone-zakje binnen de tas kon steken. De Voye Clutch pakt het een stuk rigoureuzer aan. Deze handtas heeft namelijk een nauw geïntegreerde houder, waardoor je de iPhone vanuit de tas ook kunt gebruiken.

Met de houder kun je de iPhone gebruiken door de tas open te klappen. Je hoeft hem niet uit de tas te halen, zelfs niet als je een foto probeert te maken: een strategisch gepositioneerde opening laat je de camera vanuit de tas gebruiken. De geluidspoorten zijn ook vrijgemaakt, waardoor je met het gebruik van de tas bijvoorbeeld oordoppen in kunt doen.

Voye Clutch 1

Omdat de iPhone stevig in de houder zit, hoef je geen zorgen te hebben over bijvoorbeeld sleutels of andere scherpe objecten. De iPhone wordt hiervan weggehouden, zodat je scherm niet bekrast kan raken. Het enige wat lijkt te ontbreken is een accu: wil je de iPhone opladen, dan moet je een losse batterij in het opbergvak meedragen.

Je kunt de Voye Clutch op Kickstarter bestellen vanaf 139 dollar. Je hebt dan een tas voor de iPhone 5 en iPhone 5s. Een grotere variant voor de iPhone 6 kost je 149 dollar. Je betaalt maar liefst 30 dollar aan verzendkosten. Het Kickstarter-project moet slagen voor je geld wordt afgeschreven en dat blijkt nogal een klus: de makers willen voor hun idee maar liefst 150.000 dollar vangen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 oktober 2014, 17:10
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.