‘Voorkant iPad 3 heeft homeknop, beschikbaar in zwart en wit’

Repair Labs zegt een gelekt iPad 3-scherm in handen te hebben. Deze zou gewoon een homeknop hebben en zowel in het zwart als het wit verkrijgbaar zijn. Ook lijkt hij op die van de iPad 2.

iPad 3 voorkantRepair Labs beweert de zwarte en witte voorkanten van de iPad 3 in handen te hebben. De voorkanten lijken erg op die van de iPad 2, net zoals de gelekte achterkanten ook al deden. De homeknop is ook aanwezig. Vooral dit laatste is opmerkelijk: speculatie over de uitnodiging voor het iPad-evenement volgende week wees er op dat de iPad 3 mogelijk geen knop zou hebben.

Het feit dat er twee verschillende kleuren zijn is ook interessant: 9to5Mac beweerde eerder dat bepaalde modellen van de iPad 3 in slechts één kleur beschikbaar zullen zijn.

De verbinding van de touchscreen in het gelekte scherm zou ook veranderd zijn. Dit zou er op wijzen dat de printplaat van de iPad 3 anders zou zijn dan in de iPad 2.

Repair Labs is er van overtuigd dat zij echt de voorkant van de iPad 3 in handen hebben, maar Apple heeft nog niks bekendgemaakt. We zullen op 7 maart pas echt weten hoe de voorkant van de iPad 3 er uit ziet.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 maart 2012, 17:05
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp ipad 3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.