Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

T-Mobile geeft korting bij meerdere abonnees op hetzelfde adres

Woon je met meerdere mensen die allemaal abonnee zijn van T-Mobile's Unlimited, dan krijg je extra voordeel. Het voordeel loopt op tot €12,50 per maand en per abonnee, maar daarvoor moeten er wel minstens vier abonnees per adres zijn.

Abonnees met T-Mobile Unlimited kunnen profiteren van extra korting, mits er meerdere abonnees op hetzelfde adres wonen. Met Unlimited Voordeel krijgen gebruikers tot €12,50 korting per maand en per abonnee. De eerdere korting van €5 voor de Samen-actie komt daarbij te vervallen.

Korting op Unlimited met Unlimited Voordeel

Met het nieuwe Unlimited Voordeel wil T-Mobile klanten extra korting geven als er meerdere abonnees op hetzelfde adres zitten. De actie gaat van start op 29 januari, waardoor je minimaal €6,50 korting per maand per abonnee kunt krijgen. De korting van €6,50 geldt als er twee abonnees op hetzelfde adres zitten. Bij drie klanten geldt een korting van €10 per abonnee en bij vier tot zes T-Mobile klanten binnen het huishouden krijg je €12,50 korting per maand en per abonnee.

Unlimited Voordeel maakt onderdeel uit van Alles onder 1 dak, een nieuw voordeelprogramma. De actie geldt zowel voor particuliere als zakelijke klanten van T-Mobile en via My T-Mobile kun je je gratis aanmelden. De eerdere actie, waardoor je €5 per maand korting kreeg, komt te vervallen en zal na 29 januari niet meer aangeboden worden. Voor klanten die hier voor 29 januari al gebruik van maken, blijft deze optie behouden. Het voordeel van de Samen-actie is dat je niet op hetzelfde adres hoeft te wonen, terwijl de korting bij Unlimited Voordeel een stukje hoger is.

Bekijk ook

T-Mobile geeft klanten 5 euro korting op Go Unlimited

T-Mobile geeft klanten met een Go Unlimited-bundel 5 euro korting als ze met andere klanten een Samen-groepje oprichten. Het geldt alleen voor consumenten.

De Unlimited-bundels zijn beschikbaar vanaf €35 per maand. Hiermee kun je onbeperkt gebruik maken van mobiel internet binnen Nederland, waarbij je na elke 5GB per dag gratis 1GB extra moet activeren.

In onderstaand overzicht vind je de bundels die T-Mobile momenteel aanbiedt. Hierin is nog niet de Unlimited Voordeel-korting verwerkt.


Informatie

Laatst bijgewerkt
23 januari 2018 om 12:05
Onderwerp
Categorie
Providers

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.