iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

Vodafone gaat iPad 2 verkopen in Nederland

Vodafone gaat binnenkort de iPad 2 verkopen via de eigen winkels. Ook komt er een aparte iPad 2-hoek met gespecialiseerd personeel.

flipboard ipadDe iPad kun je tegenwoordig bij heel wat winkels kopen, behalve bij de mobiele operators. Die verkopen wel databundels om te kunnen internetten, maar het apparaat zelf zul je elders moeten halen. Vodafone brengt daar verandering in: ze maken vandaag via een persbericht bekend dat ze binnenkort starten met de verkoop van de iPad 2 met Wi-Fi en 3G. De iPad 2 zal met een aantal tariefplannen worden aangeboden en de winkels van Vodafone krijgen een eigen iPad 2-hoek, met gespecialiseerd personeel.

Om de klanten over te halen om de iPad 2 bij Vodafone aan te schaffen gaat de operator nadruk leggen op de betrouwbaarheid en snelheid van het netwerk. Prijzen en beschikbaarheid van de iPad 2 zullen binnenkort bekend worden gemaakt. Geïnteresseerde klanten kunnen zich inschrijven op een nieuwsbrief, maar je kunt natuurlijk ook iPadclub in de gaten houden. Zodra er meer bekend is over de speciale iPad-abonnementen, zullen we dat publiceren. Vodafone verkoopt net als de andere operators al databundels voor de iPad. Qua uitvoering zal de ‘Vodafone-iPad’ hetzelfde zijn als de gewone iPad 2 die je bij een computerwinkel koopt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 augustus 2011, 10:13
Categorie Providers
Onderwerpen ipad, nederlandse apps, Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.