Vodafone en Sprint beginnen met voorbereidingen iPhone 5

Vodafone is in Duitsland begonnen met voorbereidingen voor de iPhone 5. Ze zijn een nieuwsbriefdienst gestart. Ondertussen verbiedt Sprint in de VS het personeel om van 30 september tot 15 oktober vrij te nemen.

iphone-5-designIn Duitsland is ook Vodafone gestart met pre-orders van de iPhone 5. Eerder deed concurrent T-Mobile dat al in de vorm van Premiere Tickets, waarmee je als eerste de nieuwe iPhone in handen krijgt. Vodafone is nu ook begonnen met een de voorbereidingen, maar doet dat met een registratiepagina voor geïnteresseerden. Ze hopen daarmee e-mailadressen te verzamelen zodat ze de geïnteresseerden kunnen bestoken met mailings zodra de iPhone 5 er is.

Het gaat minder ver dan de wachtlijst van T-Mobile, waarbij klanten alvast een ‘nummertje’ krijgen en in volgorde van registratie de iPhone kunnen bemachtigen. Bij Vodafone lijkt het om niet veel meer te gaan dan een nieuwsbriefregistratie.

De hoeveelheid bewijs dat de iPhone 5 pas begin oktober komt, neemt ondertussen toe. Een gelekte interne memo van de Amerikaanse operator Sprint kondigt aan dat het personeel in die periode geen vakantiedagen mag opnemen, vanwege de “mogelijkheid van een grote telefoonlancering”. Het document werd gepubliceerd op SprintFeed en noemt een periode van 30 september tot 15 oktober. In diezelfde periode stond ook al een ‘Strategy Update’ gepland, waarbij Sprint op 7 oktober nieuwe plannen zou ontvouwen. The Wall Street Journal is ervan overtuigd dat Sprint de volgende iPhone half oktober in de winkels heeft liggen. Dit leidde tot een interne memo, waarin personeel werd aangeraden om niet over de vijfde generatie iPhone te praten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2011, 10:58
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.