VidSpace icon

VidSpace laat je razendsnel korte video’s delen op iMessage

Met VidSpace kun je razendsnel een video op iMessage delen. Daarbij kun je ook zelf YouTube-video's importeren en monteren, waardoor je in feite een gigantische bibliotheek tot je beschikking hebt.

VidSpaceNiet genoeg aan een gif-plaatje in een chatgesprek? Het nieuwe VidSpace laat je korte video’s delen op iMessage, met geluid en al. Aan ieder filmpje kun je een eigen tekst toevoegen, zodat je zo gevat mogelijk kunt inspringen bij een chat.

VidSpace bevat een fikse verzameling aan korte video’s, die je alleen nog maar van tekst hoeft te voorzien om ze te delen. Bij het delen krijg je standaard een knop voor iMessage te zien, maar het is ook mogelijk om een video naar een andere app te sturen.

Staat er niks in de app wat van toepassing is? Dan kun je ook YouTube doorzoeken, of een link naar een YouTube-link plakken. VidSpace zal dan op gelijke wijze de video verkorten en er een tekst aan toevoegen, zodat je ook die in dezelfde stijl kunt delen.

VidSpace staat gratis in de App Store en loopt ook geen reclame te bevatten. Tijdens onze tests zijn we ook geen in-app aankopen tegengekomen. Het moge dus duidelijk zijn: een duidelijk verdienmodel schuilt niet achter de app. Wellicht heeft dat iets te maken met het materiaal in de app. VidSpace zit immers vol met clips uit bekende films en andere media, waar de maker geen licentie op heeft.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 september 2015, 19:33
Categorie Apps
Onderwerpen imessage, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.