Videodienst WappZapp nu ook in België beschikbaar

WappZapp en WappZapp Plus zijn vanaf vandaag ook in België te gebruiken. Hiermee zijn ze de betaalde videodienst Netflix voor.

WappZapp Plus van startVideo on demand-dienst WappZapp is vanaf vandaag ook in België beschikbaar. Hiermee is WappZapp Plus ook in België te gebruiken – een betaalde videodienst met een assortiment aan films en documentaires. WappZapp is hiermee concurrent Netflix voor, die pas september dit jaar in België wordt geïntroduceerd.


WappZapp Plus biedt voor €7,99 per maand toegang tot de volledige videobibliotheek. Met de introductie in België zegt WappZapp de eerste stap te nemen naar een Europees platform. De videodienst wil zich gaan richten op films en documentaires gemaakt in Europa, die op het moment vaak alleen in de betreffende landen worden aangeboden. Met deze tactiek lijkt WappZapp zich ook alvast te onderscheiden van Netflix, waarop veel Amerikaans aanbod te vinden is.

Het is echter nog de vraag in hoeverre WappZapp in België bij Netflix weghoudt. Netflix zal in september in België beschikbaar zijn voor een iets hogere prijs: voor Netflix betaal je €8,99 per maand, terwijl je voor WappZapp Plus €7,99 per maand neerlegt. Maar: op Netflix staan ook televisieseries, die niet op WappZapp Plus worden aangeboden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.