Verkoop iPhone moeilijker te meten door nieuwe Apple Store

Bij de herstyling van de Apple Store zijn ook de lijstjes met bestverkochte producten anders ingedeeld. Er is nu niet meer te zien of de iPhone beter verkoopt dan de iPod of MacBook.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple StoreDe Apple Store heeft vorige week een metamorfose ondergaan. Daardoor is het lijstje met bestverkopende producten minder duidelijk geworden. Er is niet meer te zien of de iPhone beter verkoopt dan de iPods of MacBooks. Vanaf nu wordt de lijst gevuld per categorie.

Tot nu to was het zo dat de iPod nano bovenaan de lijst stond, gevolgd door de iPod classic en de iPod touch, waarbij de MacBook en iPhone stuivertje wisselden voor de vierde en vijfde plaats. In de nieuwe lijst staan alle computerproducten bij elkaar. Daaronder staat een lijstje met iPods en iPod-accessoires. De iPhone en bijbehorende accessoires hebben een eigen lijstje gekregen. Daarin is te zien dat de iPhone zelf het best verkoopt. Ook de Bluetooth Headset van Apple en de iPhone Dock doen het goed. Twee lederen cases van Incase staan op 4 en 5.

Door de nieuwe indeling is niet goed te zien of de prijsverlaging van de iPhone echt effect heeft gehad. Is de iPhone op nummer 4 blijven steken of inmiddels naar nummer 2 of 3 doorgeschoven?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 april 2012, 15:47
Categorie Providers
Onderwerp verkopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.