Multiply: alweer een sociaal netwerk voor iPhone-gebruikers

Multiply is een sociaal netwerk, waarmee je media kunt uitwisselen. Op het eerste gezicht is er weinig verschil met de tientallen andere sociale netwerken die er al zijn.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Multiply, sociaal netwerkHeb je net al je vrienden toegevoegd in sociaal netwerk X, blijkt opeens sociaal netwerk Y op te duiken: nog cooler en nog meer mogelijkheden. Er zijn inmiddels honderden van dit soort sites waarbij je je kunt aansluiten. Waardoor ik me opeens realiseer nooit meer iets te hebben gehoord van Orkut, dat exclusieve netwerk waar je vijf jaar geleden alleen op uitnodiging lid van kon worden. Orkut is dood, Multiply is het nieuwste initiatief, met naar eigen zeggen al meer dan 6 miljoen gebruikers en als belangrijkste pluspunt dat het geschikt is gemaakt voor de iPhone.

Multiply is een webgebaseerde netwerkapplicatie voor de iPhone. Het bevat functies om niet alleen tekst, maar ook media uit te wisselen. Verder kun je blogpostings, video’s, foto’s, reviews, events en meer van andere gebruikers bekijken. Je kunt commentaar geven op blogs, video’s en foto’s, andere gebruikers uitnodigen, groepen met gezamenlijke interesses oprichten… ach, niet zoveel nieuws ten opzichte van Hyves, maar dat is nog steeds een drama om mobiel te gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 april 2012, 15:47
Categorieën Apps, iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.