Vele iPad mini-accessoires nu al gereed bij Aziatische fabrikanten

Topeka-analist Brian White zegt weggeblazen te zijn door het aantal iPad mini-accessoire dat nu alvast in Azië klaarligt voor verkoop. Apple moet de iPad mini nog aankondigen.

iPad mini caseMinstens twintig Aziatische leveranciers hebben nu alvast accessoires voor de iPad mini klaarliggen om te verkopen. Dit meldt Topeka-analist Brian White, die rondvraag heeft gedaan tijdens zijn reis door Azië. Sommige accessoires zouden zelfs al zijn ingepakt en klaarstaan voor bestelling. De analist zegt overrompeld te zijn door de forse voorbereiding van accessoiremakers op de iPad mini. Eerder verschenen er ook al foto’s van iPad mini-cases online.

Het is niet ongebruikelijk dat er voor de aankondiging van een nieuw Apple-product alvast accessoires worden gemaakt. Bij de iPhone 5 zagen we maanden voor de verkoop hetzelfde gebeuren. Op deze manieren hopen de fabrikanten op de dag van verkoop al producten te kunnen verkopen. White zegt onder de indruk te zijn door de schaal van de voorbereidingen bij de iPad mini.

De kans is klein dat de accessoiremakers iets weten waar wij ons nog niet bewust van zijn. Vermoedelijk baseren zij zich op al circulerende geruchten, waarin wordt gesproken over een iPad mini met een 7,85-inch scherm. Er verschenen onlangs meerdere foto’s van mogelijke onderdelen online. Fabrikanten maakten op basis hiervan ook dummy’s, waardoor je kunt zien hoe de iPad mini er mogelijk uit zal gaan zien.

Apple zal naar verluidt de iPad mini op 23 oktober aankondigen. De uitnodigingen voor het evenement zouden mogelijk op dinsdag 16 oktober worden verzonden.

Lees ook ons Dossier iPad mini met een opsomming van alle eerdere nieuwtjes en geruchten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 oktober 2012, 13:40
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.