Vakantievideo van Parijs, gemaakt met een iPhone 4

Dat het prima mogelijk is om een vakantievideo met je iPhone te maken bewijst de Hongaarse jongen Handras. Hij maakte een video van Parijs.

iphone vakantieWe hebben al eens eerder video’s laten zien die mensen met de camera van de iPhone 4 hadden gemaakt. Meestal verzuchten mensen dan, dat zo’n video voor gewone gebruikers niet te doen is. En dat klopt: het gaat er vaak niet om hoe duur de camera is die je gebruikt, maar om de persoon die aan de andere kant van de camera staat. Maar alle hoop is nog niet vervlogen, want dat het als gewone gebruiker ook erg goed mogelijk is om een fraaie vakantievideo op de iPhone te maken, bewijst onderstaand filmpje.

Een Hongaarse jongen (Handras) bracht een bezoek aan Parijs en maakte een toeristische video van 4 minuten. Wat daarbij wel goed zichtbaar is, is dat de videocamera van de iPhone toch soms wat moeite heeft met snelle bewegingen. Het beeld wordt dan wat schokkerig. Handras bewerkte de video met iMovie, ook op de iPhone 4.

We plaatsen deze video om de camerakwaliteit van de iPhone 4 nog eens te laten zien. Mocht je eigengemaakte vakantievideo’s hebben die met de iPhone zijn gemaakt, dan kun je ze hieronder in de reacties kwijt (we kunnen vanzelfsprekend niet over elke zelfgemaakte video een artikel publiceren).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juli 2010, 13:56
Categorieën Achtergrond, Apps
Onderwerpen iPhone 4, parijs, vakantie, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.