Twitter organiseert iOS-ontwikkelaarssessies op 10 en 12 oktober

Developers kunnen op 10 en 12 oktober terecht bij twee evenementen van Twitter. Twitter gaat de nieuwste ontwikkelingen delen, met zware focus op integratie met iOS 5.

In iOS 5 komt een sterkere integratie met Twitter, zo kondigde Apple een paar weken geleden aan. Twitter wil het gebruik van Twitter-diensten in iOS een extra stimulans geven en kondigt daarom twee ontwikkelaarssessies aan voor 10 en 12 oktober. Op 10 oktober kun je terecht in Londen, op 12 oktober in New York. Het aantal deelnemers is beperkt tot 150 mensen per stad en de nadruk zal liggen op de integratie met iOS 5, zo laat de uitnodiging weten. Deze ‘Developer Teatimes’-bijeenkomsten zijn bedoeld om de nieuwste ontwikkelingen rond het platform te delen. Omdat iOS 5 nog in betafase verkeert, is het idee ontstaan dat de timing van de ontwikkelaarsbijeenkomsten wel eens iets te maken kan hebben met de publieke release van iOS 5.

Dan zal echter wel eerst de Golden Master van iOS 5 beschikbaar moeten komen en die staat volgens geruchten gepland tussen 23 en 30 september. Fabrikanten van de volgende generatie iPhone krijgen rond die tijd ook de definitieve versie, zodat een nieuw toestel meteen is voorzien van de meest actuele firmware. Afgelopen juni liet Apple weten dat ze een samenwerking met Twitter waren aangegaan om diepe integratie van de Twitter-diensten in iOS 5 mogelijk te maken. Je kunt vanuit meerdere apps en standaardfuncties straks meteen twitteren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 september 2011, 11:47
Categorie Apps
Onderwerpen ios 5, ontwikkelaars, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.