Twitter zwarte personen

Twitter-app voorzien van interactieve notificaties en conceptknop

De officiële Twitter-app is weer wat gemakkelijker geworden dankzij interactieve notificaties en een nieuwe conceptknop.

Twitter iOS icon
Twitter is vandaag weer wat gebruiksvriendelijker geworden dankzij een update voor de iOS-app. Zo kunnen we nu meer met notificaties en krijg je gemakkelijk toegang tot opgeslagen concepten.

Door notificaties interactief te maken kun je binnenkomende mentions en andere berichten nu als favoriet markeren en beantwoorden terwijl je andere apps gebruikt, simpelweg door de melding omlaag te schuiven.

Als je er een nieuwe volger bij krijgt, kun je ze op deze manier ook direct terug volgen zonder de Twitter-app te openen.

Twitter-Conceptknop

Concepten plakken

Daarnaast kun je nu snel een concept in je tweet plakken door op het grijze veertje te klikken naast je avatar. Dit nieuwe icoontje verschijnt overigens alleen als je opgeslagen concepten hebt.

Een concept sla je op door een nieuwe tweet te maken en vervolgens op het kruisje te tikken. Vervolgens krijg je de optie om de tweet op te slaan als concept of hem definitief te verwijderen.

Meer weten over Twitter? Lees dan ons dossier over de dienst.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juli 2015, 11:12
Categorie Apps
Onderwerp twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.