TwelveSouth komt met SurfacePad voor iPad mini, Air volgt later

TwelveSouth heeft de nieuwe SurfacePad-hoes voor de iPad mini uitgebracht. De iPad Air-versie volgt later.

SurfacePadDe bekende accessoirefabrikant TwelveSouth heeft de SurfacePad voor de iPad mini geïntroduceerd. De nieuwe SurfacePad voor de iPad mini is een luxe hoes gemaakt van het kwalitatieve napa-leer, die in drie verschillende kleuren geleverd wordt en ook als stand gebruikt kan worden. De SurfacePad is geschikt voor alle iPad mini-modellen en kost 69,99 dollar. Een versie speciaal voor de iPad Air volgt later, zo maakte TwelveSouth bekend.

De SurfacePad heeft geen ingewikkelde klik- of schuifsystemen die na verloop van tijd ruim worden en hun functie verliezen. Met speciale lijm bevestig je de hoes aan de achterzijde van de iPad. Dit zou volgens TwelveSouth geen lijmresten of markeringen achterlaten, maar hoe goed dit op de lange termijn werkt moet nog blijken. De hoes bedekt de gehele iPad: zowel de voor- en achterkant zijn beschermd. Aan de binnenkant is gebruikgemaakt van zacht vilt om het scherm van de iPad te beschermen. Net als andere hoesjes kun je door de flap open te klappen de iPad uit sluimerstand halen. De SurfacePad is leverbaar in drie verschillende kleuren: zwart, rood en wit.

Typen op de SurfacePad mini

Je kan de SurfacePad ook gebruiken als statief om te typen of om een filmpje te kijken. Veel iPad-hoezen maken gebruik van een eigen systeem om de iPad op zijn plaats te houden. TwelveSouth doet dat ook. De hoes maakt gebruik van verborgen magneetjes om de iPad ook in meerdere hoeken op zijn plaats te houden. Die magneetjes bevinden zich onder de hoes zodat ze niet rechtstreeks in contact komen met de iPad zelf.

SurfacePad mini als stand

De SurfacePad voor iPad mini kost 69,99 dollar, maar dat is alleen voor leveringen binnen de Verenigde Staten. Voor internationale leveringen, zoals naar Nederland, komen daar nog extra kosten bij voor het verzenden, invoeren en inschepen.

Meer informatie: SurfacePad voor iPad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 maart 2014, 14:41
Categorie Accessoires
Onderwerpen ipad, ipad air 2, surface

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.