MagicBridge van Twelve South

Twelve South MagicBridge voegt je toetsenbord en trackpad samen

De MagicBridge van Twelve South maakt van je Apple-toetsenbordje en -trackpad één geheel voor een opgeruimd bureau.

Accessoiremaker Twelve South bedenkt steeds weer nieuwe dingen om je bureau een opgeruimd uiterlijk te geven. Met de MagicBridge is ze dat alweer gelukt. dit is in feite een houder waarin je Apple’s Magic Keyboard kunt steken, naast het Magic Trackpad 2. Zo onstaat één geheel.

MagicBridge van Twelve South

Twelve South MagicBridge

De MagicBridge is zowel geschikt voor links- als rechtshandigen. Je kunt de trackpad dus naar wens aan de aan de linker- of rechterkant plaatsen. Er zitten openingen in voor de aan/uit-schakelaars en de Lightning-connectors, zodat je alles continu in de MagicBridge kunt laten zitten. Bluetooth-signalen gaan er gewoon doorheen.

TwelveSouth MagicBridge

Het frame is gemaakt van polycarbonaat, in matte variant. Die kunststof kennen we nog van de iPhone 5c, waar Apple het in een hoogglans versie voor de behuizing gebruikte en het “unapologetically plastic” noemde. De witte kleur sluit goed aan bij de twee accessoires van Apple zelf. Siliconen randjes voorkomen dat het frame krassen veroorzaakt op je spullen.

Twelve South maakte eerder al een vergelijkbaar accessoire met de naam MagicWand. Die koppelde de twee accessoires aan elkaar onder een grotere hoek. Je koopt de MagicBridge rechtstreeks bij de fabrikant voor $35 (excl. verzendkosten). Dat is goedkoper dan de $60 die je voor de alternatieve oplossing van Henge Docks moet afrekenen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 januari 2017, 19:17
Categorie Accessoires
Onderwerpen magic keyboard, magic trackpad, twelve south

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.