iCulture winactie: Somfy startpakket

Winnen! Somfy Starter Pack + 3 accessoires #winactie #10jaariCulture

We geven vandaag een Somfy Starter Pack met 3 extra accessoires weg tijdens de #10jaariCulture winactie. Maak kans op deze mooie prijs, waarmee je je huis slimmer kunt maken.

iCulture winactie: Somfy startpakket

Voor mensen met een slim home hebben we regelmatig iets leuks in de #10jaariCulture winactie. Vandaag geven we iets weg met een behoorlijke winkelwaarde van ruim €500. De prijs bestaat uit de Somfy Starter Pack Connected Lightning, bestaande uit een Somfy TaHoma-box en twee slimme stekkers. Daarnaast krijgt de winnaar er nog 3 accessoires bij: een bewegingssensor voor binnen, een openingssensor en een zonnesensor.

Somfy Smart Home-pakket
Met het Somfy Smart Home Starterspakket Connected Lighting kun je je verlichting in huis op afstand bedienen. Via de iPhone-app zet je de lampen vanaf elke locatie aan en uit. Ook kun je scenario’s instellen zodat je verlichting automatisch aan en uit gaat. Met de TaHoma-box kun je het systeem naar eigen behoefte verder uitbreiden met rolluiken, zonwering, gordijnen en garagedeur.

Ben je al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Je kunt de actie dan opnieuw uitvoeren in de widget om voor je winpunten in aanmerking te komen. Alle inschrijvingen worden apart gecontroleerd en moeten volledig afgerond zijn. Datzelfde geldt voor de overige acties.

Somfy starterpakket

Let op dat je eventuele adblockers uitschakelt. De widget werkt anders niet. Werkt de link nog steeds niet? Probeer het dan op de desktop of via onze iCulture-app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 januari 2017, 19:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen #10jaariCulture, winactie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.