Twelve South introduceert HiRise-standaard voor iPad mini

HiRise heeft de HiRise voor de iPhone 5, iPad mini en iPods met Lightning-aansluiting geïntroduceerd. Hiermee zet je de iDevices op een voet.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

HiRiseTwelve South heeft vandaag de HiRise geïntroduceerd, een speciale houder voor de iPad mini, iPhone 5 en iPods met een Lightning-aansluiting. Het accessoire doet exact wat je er van zou verwachten: door je iDevice er in te steken blijft hij rechtop staan, op een voet die ervoor zorgt dat hij zich iets hoger bevindt dan bij andere docks. Je kunt je iPhone, iPad mini of iPod ook bevestigen zonder je case te verwijderen.

De HiRise heeft een ingebouwde Lightning-aansluiting die ervoor zorgt dat je iOS-apparaat vanuit zijn staande positie ook kan worden opgeladen. Dit is gelijk ook de reden waarom alleen de iPad mini en iPhone 5 passen: iPads met een 30-pins-dock kunnen simpelweg niet worden aangesloten, waardoor ze niet rechtop kunnen staan. Hoewel de iPad vierde generatie wel een Lightning-dock is, is deze te groot om stabiel in de houder te laten staan. Je moet wel je eigen Lightning-kabel in de HiRise steken.

Je kunt de nieuwe HiRise bestellen op Amazon voor 35 dollar – een bedrag waar bij verzending zomaar 20 dollar aan verzendkosten bovenop komt. Accessoires van Twelve South worden echter geregeld ook in Nederland verkocht, waardoor de kans redelijk aanwezig is dat de Nederlandse Apple Store de HiRise uiteindelijk in het assortiment op zal nemen. Daar kun je nu al Twelve South’s gelijknamige accessoire voor de Mac vinden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 augustus 2013, 10:02
Categorie Accessoires
Onderwerp twelve south

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.