carplay

TuneIn brengt echte radiozenders naar CarPlay en Apple Watch

Apple CarPlay werkt sinds kort in Nederland. Wil je radio luisteren, dan is TuneIn Radio een handige app met 100.000 wereldwijde zenders.

carplaySinds kort werkt Apple’s CarPlay ook in Nederland. Heb je een compatibele head unit (op dit moment alleen Pioneer-modellen) dan kun je bepaalde iPhone-apps ook op het scherm van je autoradio gebruiken. Beetje bij beetje worden apps geschikt gemaakt voor CarPlay; nu is ook TuneIn Radio aan de beurt, dat dan meteen ook geschikt is gemaakt voor de Apple Watch.


TuneIn Radio is één van de betere apps om radiostations op digitale wijze te streamen via je iPhone of iPad. In het aanbod van TuneIn Radio zitten meer dan 100.000 radiostations uit vrijwel alle landen van de wereld. De laatste update brengt de radiozenders naar CarPlay en de Apple Watch. Dat betekent dat het TuneIn-icoontje op je CarPlay-receiver verschijnt, waarna je vanaf de autoradio alle radiostations over de speakers van je auto kunt afspelen. Het hoofdscherm laat lokale, recente en trending radiostations in het hoofdscherm zien. Wie een Apple Watch heeft kan deze gebruiken om van radiostation te wisselen, het geluid te bedienen of meer informatie te zien over de spelende artiest.

TuneIn CarPlay

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 april 2015, 9:29
Categorie Apps
Onderwerp radio
9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.