TuneIn Radio Chromecast

TuneIn Radio ondersteunt nu Chromecast en Handoff

De grote radio-app TuneIn Radio kan nu muziek afspelen via de Google Chromecast en dankzij Handoff speel je makkelijk verder op een iDevice.

TuneIn Radio ChromecastTuneIn Radio, de grootste radio-app op de iPhone en iPad, is voorzien van een stevige update voor beide platformen. De applicatie ondersteunt nu bijvoorbeeld Apple’s Handoff-functionaliteit als je iOS 8 hebt. Daarmee kan je probleemloos op de iPhone verder gaan met muziek luisteren waar je op de iPad was gebleven. Ook kan je het geluid van TuneIn via Google’s Chromecast op de speakers van je tv zetten.

TuneIn Radio is verder verbeterd voor slechtziende gebruikers door verbeteringen in VoiceOver, dat nu duidelijker voorleest waar je in de app bent en welk radiostation je zoekt en afspeelt.

TuneIn Radio hoofdschermTuneIn zegt dat er op de iPad eveneens algemene designverbeteringen zijn doorgevoerd, maar anders dan dat de app iets opgeruimder oogt, zijn er nog genoeg verbeterpunten. Zo is de tekst onder de zenders nog steeds priegelig en zijn de menuknoppen waarmee je schakelt tussen Home, je profiel en zenders zoeken eveneens nog erg klein. De afspeelknoppen onderin beeld reageren op de iPad 3 ook nog niet erg direct: het duurt bijvoorbeeld even voordat TuneIn het stoppen van een radiozender registreert.

Als laatste aspect van versie 6.8.1 verwijderde TuneIn enkele fouten en zijn er verbeteringen doorgevoerd in het geluid van gesprekken. TuneIn vraagt inmiddels 8,99 euro voor TuneIn Pro, die zonder reclame is en een opnamefunctie geniet. De gratis versie heeft wel reclame.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 november 2014, 10:03
Categorie Apps
Onderwerpen radio, tunein radio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.