TruGlide Apex: iPad-stylus met zeer dunne punt

De TruGlide Apex is een iPad-stylus met een veel dunnere punt dan andere iPad-pennen. De makers zamelen geld in op Kickstarter.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

TruGlide ApexKickstarter-project TruGlide Apex belooft een iPad-stylus die een stuk dunner is dan de pennen die op het moment op de markt zijn. Een oppervlak van slechts 5 vierkante millimeter moet de TruGlide 90 procent kleiner maken dan de gemiddelde stylus, die een drukpunt van 50 vierkante millimeter heeft. De pen werkt dan ook niet met het gebruikelijke geleidende rubber, maar heeft een ingebouwde chip die de penpunt laat reageren op het capacitieve iPad-scherm.

De TruGlide Apex werkt met één AAAA-batterij. Gebruik je de pen niet, dan kun je de bovenkant een enkele draai geven om hem uit te schakelen. Hoe lang de TruGlide het exact op een volle batterij volhoudt is nog niet duidelijk.

Een donatie van minstens 39 dollar plus 15 dollar verzendkosten verzekert je van een TruGlide Apex in november 2013. De beoogde 24.000 dollar om de stylus te kunnen produceren is in ieder geval al binnen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 oktober 2013, 18:23
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, stylus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.