Tour de France live-stream op de iPhone volgen

De livestream van de Tour de France is ook dit jaar weer live op de iPhone te volgen. De NOS zendt een live videostream, audiostream en tekstberichten uit.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

tour icoonDe Tour de France is ook dit jaar weer live te volgen via je iPhone. Er zijn drie opties die rekening houden met de snelheid van je dataverbinding. Heb je een snelle verbinding, dan kun je de live videostream volgen. Eventueel is er ook een audiostream of zijn er live-updates via tekstberichten. De live videostream is alleen te volgen tijdens de tv-uitzending (zoals nu). De stream is te bekijken via 3G en Wi-Fi.

tour livestreamVorig jaar zond de NOS de Tour de France voor de eerste keer live uit. Bij het WK Voetbal is dat helaas niet gelukt, vanwege een rechtenkwestie met de FIFA. Op het weblog NOS Nieuwe Media wordt toegelicht hoe dit zit.

Je kunt de live-stream van de Tour de France openen door naar m.tour2010.nos.nl te gaan. Als je de url toevoegt aan je beginscherm als icoontje (klik op het plusteken onderin je browser) kun je elke dag snel ‘afstemmen’ op de livebeelden.

Zie ook ons eerder gepubliceerde overzicht van handige apps voor de Tour de France.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2010, 8:05
Categorieën Apps, iOS
Onderwerpen streaming, televisie, tour de france, wielrennen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.