Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Puzzel-platformgame To-Fu Fury is Apple’s gratis App van de Week

To-Fu Fury is deze week Apple's gratis App van de Week. Speel 70 levels als een glibberig blokje tofu en probeer de Hoshi-clan te verslaan.

Apple heeft de puzzel-platformgame To-Fu Fury uitgeroepen tot gratis app van de week. Opnieuw een game dus, die je een week lang gratis kunt binnenhengelen. Je bespaart daarmee €1,99 op de normale prijs van deze game.


To-Fu-Fury

Bekijk ook

Game-update: City of Wonder, Touchgrind BMX, To-Fu, gratis Epic War TD en Anodia

In de Game-update bomvol games voor de iPhone en iPod touch vandaag: Epic War TD heeft een gratis volledige versie, Touchgrind BMX is een visuele topper, Anodia, To-Fu: The Trials of Chi en City of Wonder.

To-Fu Fury is gemaakt door Amazon Game Studios (ja, die van de online boekwinkel) en is een relatief nieuwe game. Hij verscheen afgelopen zomer, in juli 2015. Toch bestaat het To-Fu-personage al veel langer, want we schreven jaren geleden ook al over games waarin dit tofublokje de hoofdrol speelde.

To-Fu Fury bevat echter nieuwe levels. Jouw taak is om een blokje tofu door allerlei levels te sturen. Onderweg moet je allerlei puzzels oplossen en proberen om bepaalde locaties te bereiken, zonder een kopje kleiner te worden gemaakt.

https://www.youtube.com/watch?v=6oP3aSHnAK8

Het blokje tofu is plakkerig, elastisch en kan zich van het ene platform naar het andere slingeren. Daar kun je in deze game handig gebruik van maken, om bepaalde onmogelijke obstakels te overwinnen. Je leert bewegingen als Ping en Fling om de puzzels op te lossen en te vechten tegen de genadeloze Hoshi-familie. Natuurlijk zitten er ook boss-fights in. Ondanks dat de game tijdelijk gratis is, zitten er nog wel in-app aankopen in.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.