Tim Cook verzorgt openingsspeech tijdens AllThingsD-conferentie

Tim Cook zal spreken op de AllThingsD-conferentie in mei. Het is de eerste keer dat Tim Cook een externe presentatie geeft, sinds hij CEO van Apple werd.

tim-cook-praatjeAllThingsD heeft zojuist aangekondigd dat Tim Cook het openingspraatje zal verzorgen tijdens de D10-conferentie. Dit is een jaarlijkse conferentie van technologieblog AllThingsD, onderdeel van The Wall Street Journal. Bekende mensen uit de technologiewereld worden tijdens de conferentie geïnterviewd door Walt Mossberg en Kara Swisher, waarbij vaak openhartige verhalen ter tafel komen. Het is de eerste keer dat Tim Cook op een D-conferentie aanwezig is en bovendien de eerste keer dat hij een externe presentatie houdt, sinds hij afgelopen jaar CEO werd.

Steve Jobs was ook meermaals aanwezig op AllThingsD. De laatste keer was in 2010, maar meest legendarisch was vijf jaar geleden toen Steve Jobs en Bill Gates voor het eerst in lange tijd naast elkaar op een podium zaten (zie hieronder). De tiende AllThingsD-conferentie (kortweg D10) vindt plaats van 29 tot 31 mei in Rancho Palos Verdes, Californië. Cook zal er hoogstwaarschijnlijk geen nieuwe producten aankondigen, maar wel praten over de toekomst van de techindustrie en de rol van Apple daarin. De toespraak zal waarschijnlijk niet live worden gestreamd, maar er verschijnen wel online filmpjes waarmee je achteraf kunt kijken.

Hieronder een filmpje van D5, de vijfde AllThingsD-conferentie:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2012, 19:35
Categorie Round-up
Onderwerpen apple, tim cook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.