Zo zien apps er op een 4 inch iPhone-scherm uit

Een bezoeker van The Verge liet in een aantal screenshots zien hoe iOS 5 en bepaalde apps er op een 4 inch scherm uit zouden zien.

Twitter 4 inchMet een groeiend aantal geruchten over een 4 inch-scherm in de volgende iPhone, ligt het voor de hand om je af te vragen hoe iOS en de daarop draaiende apps er op zo’n scherm uit zouden zien. The Verge-bezoeker modilwar is geen uitzondering en maakte voor het gemak een aantal screenshots. Hierop is te zien hoe bijvoorbeeld het beginscherm van de iPhone, een aantal Apple-apps en populaire apps zoals Facebook er op een groter scherm uitzien. Hierbij heeft hij de breedte van het scherm behouden en deze iets langer gemaakt.

De screenshots zijn niet uitgerekte varianten van het origineel, maar tonen gewoonweg meer in één keer. Zo laat een Twitter-account meer Tweets zien, terwijl je in Safari een groter deel van de website bekijkt.

Hieronder vind je een aantal voorbeelden: de linkerscreenshot is een app op het huidige 3,5 inch scherm, terwijl die daarnaast gebruik maakt van het mogelijke 4 inch scherm. Wil je meer vergelijkingen bekijken, dan kun je terecht op het forum van The Verge.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2012, 18:42
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.