Tim Cook: ‘Grote plannen voor 2014’

Tim Cook heeft in een memo aan het personeel laten weten dat er grote plannen voor 2014 zijn, waar klanten dol op zullen zijn.

tim-cook-2014Apple CEO Tim Cook heeft dit weekend een memo aan het personeel gestuurd, waarin hij terugblikt op 2013. Tientallen miljoenen mensen zullen tijdens de feestdagen voor het eerst Apple-producten in handen krijgen, aldus Cook. Ze zullen verrast en verwonderd worden, dankzij het harde werk van de Apple-medewerkers. Ook blikt de topman vooruit naar 2014 en meldt dat er “een hoop is om naar uit te kijken in 2014, waaronder een aantal grote plannen waarvan we denken dat onze klanten er gek op zullen zijn”.

Concrete producten noemt Cook zoals verwacht niet, maar als we de geruchten mogen geloven staan er een smartwatch met sensoren en gezondheidsfuncties en nieuwe producten voor de Apple TV op stapel. MacBooks met hogere schermresoluties en grotere iPhones en iPads kunnen we misschien ook verwachten.

Maar Tim Cooks memo draait vooral om de dingen die in 2013 zijn bereikt. Zoals het feit dat Apple tientallen miljoenen dollars ophaalde met de Product(RED)-campagne en daarmee de grootste bijdrage levert. Cook benadrukte ook de strijd van Apple om diversiteit en gelijkheid. Apple bracht nog net op de valreep een nieuwe Mac Pro uit, die helemaal in de VS wordt gemaakt. iOS 7 noemde de topman een “buitengewoon ambitieus project”. De iPhone 5s heeft ervoor gezorgd dat Apple nog steeds de markt voor smartphones aanvoert en dat er in zo’n vijf jaar een mooie mijlpaal is bereikt met de 50 miljardste App Store-download.

We have a lot to look forward to in 2014, including some big plans that we think customers are going to love. I am extremely proud to stand alongside you as we put innovation to work serving humankind’s deepest values and highest aspirations. I consider myself the luckiest person in the world for the opportunity to work at this amazing company with all of you.

Foto bovenaan: deerkoski via Flickr

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 december 2013, 6:30
Categorie Apple
Onderwerp tim cook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.