thermos-icoon-nest-iphone-ipad

Thermos-app voor Nest nu ook op iPhone en iPad

Thermos voor iOS is nu te downloaden. Met deze widget voor het Vandaag-scherm pas je makkelijk de temperatuur van je Nest thermostaat aan.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Eind vorig jaar verscheen Thermos voor Mac, een app om je Nest-thermostaat vanuit het Berichtencentrum te bedienen. Vanaf vandaag is er ook een iOS-versie van Thermos waarmee je ongeveer hetzelfde kan doen. Vanaf het Vandaag-scherm check je de huidige temperatuur van je Nest-Thremostaat en pas je meteen aan met knoppen voor -3, -1, -0.5, +0.5, +1 of +3 graden. Snel en simpel.

thermos-nest-iosJe kunt ook meteen knoppen gebruiken om aan te geven dat je buitenshuis bent of de verwarming helemaal uitschakelen. Na het downloaden van de app moet je inloggen met je Nest-account. Je hoeft daarna de app niet meer te openen: met een paar schermtikken pas je de temperatuur aan, via het Berichtencentrum. Dat werkt uiteraard ook op afstand, als je buiten de deur bent. De app toont de temperatuur zowel in Celsius als in Fahrenheit en kan meerdere Nest-thermostaten aan. Dus als je helemaal gek bent van Nest en zowel thuis als op kantoor en in je vakantiehuis een Nest-thermostaat hebt hangen, bedien je die via deze app.

Je moet natuurlijk nog wel even de Nest-widget inschakelen, voordat ‘ie in het Berichtencentrum verschijnt. Dat doe je op de gebruikelijke manier: ga naar het Vandaag-scherm, blader naar beneden, druk op Wijzig en druk op het plusje bij Thermos. En voilà, daar is ‘ie! Ik zag geen mogelijkheid om de grootte van de stappen aan te passen. Ook zagen mijn screenshots er minder mooit ui dan

De Thermos voor Mac-app heeft in de tussentijd ook wat nieuwe functies gekregen. Aan en uitzetten van de Nest kon aanvankelijk niet met deze app, maar die functie is inmiddels toegevoegd. Ook kun je nu wisselen tussen Home en Away en tussen Heat en Cool. Bovendien kun je de luchtvochtigheid zien, zoals gemeten door de Nest.

Thermos is gemaakt door de Nederlandse ontwikkelaar Deviate (@rachidfinge), met een ontwerp van @basvanderploeg. Tot 25 januari is de app afgeprijsd, daarna gaat de prijs omhoog naar €2,99.

Ook genoemd:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 januari 2015, 13:05
Categorie Apps
Onderwerpen nest, thermostaat

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.