Thermo Snap Case laat je handafdruk op de achterkant van je iPhone zien

De Thermo Snap Case is een iPhone-case gemaakt van speciaal materiaal, waardoor hij verkleurt wanneer hij warmer wordt. Hierdoor zie je waar je hem eerder vasthield.

Thermo Snap CaseDe Thermo Snap Case is misschien niet veel handiger dan een gewone iPhone-case, maar wel bijzonder: hij is namelijk gemaakt van een speciaal materiaal dat op basis van je lichaamstemperatuur van kleur verandert. Hierdoor zie je jouw handafdruk nog een tijdje op de achterkant van je iPhone zitten, totdat de case weer is afgekoeld.

De Thermo Snap Case ziet er hetzelfde uit als een gewone hardcase voor de iPhone. Hierdoor worden de zijkanten en de achterkant van je iPhone door de case beschermd, terwijl twee gaten ruimte bieden voor de knoppen op de zijkant en de camera op de achterkant.

Heb je interesse in de Thermo Snap Case, dan moet je wel een specifieke smaak hebben: de case is op het moment namelijk alleen in het roze verkrijgbaar. Bestellen kan op de website van Incase, waar hij voor 35 dollar wordt verkocht. Voor verzending naar Nederland wordt daar ongeveer 25 dollar aan verzendkosten bovenop geteld. De case past om de iPhone 4 en iPhone 4S.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 januari 2012, 17:07
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.