Nationale IQ test: doe vanavond zelf mee op je iPhone

BNN zendt vanavond om 20:30 de Nationale IQ test uit. Dit jaar kun je met het programma meedoen door op je iPhone een speciale website te bezoeken. Aan het einde van de avond berekent je iPhone jouw IQ.

Nationale IQ test logoVanavond zendt Nederland 1 De Nationale IQ Quiz uit om 20:30 uur. Je kunt dit jaar ook tegelijkertijd zelf meedoen met de quiz via je iPhone, iPad en iPod touch door een speciale mobiele website te bezoeken. Aan het einde van de test berekent de mobiele website je IQ, die je vervolgens kunt delen met je vrienden op Twitter, Faceook en Hyves.

Nationale IQ testVoordat je begint met de test moet je via de website je leeftijd en je geslacht selecteren. Je geeft tijdens het televisieprogramma antwoord op de gestelde vragen, waarna je een nieuwe vraag krijgt voorgeschoteld zodra ze deze in het programma hebben bereikt.

De Nationale IQ test is een jaarlijks terugkerend televisieprorgramma van BNN, waarin bekende Nederlanders met elkaar de strijd aangaan voor de hoogste IQ-score. Dit jaar doen onder andere ex-politicus Frits Huffnagel, tattookoning Henk Schuffmacher en Bibi Breijman van Oh oh Cherso mee.

Zodra De Nationale IQ test begint, kun je meedoen vanaf de volgende website. Het programma begint vanavond om 20:30, maar je kunt je vanaf 20:00 al aanmelden via de site.

(Let op: het gaat hier dus niet om een app, maar om een mobiele website!)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 januari 2012, 20:12
Categorie iOS
Onderwerpen bnn, scherm

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.