The Yellow Submarine: gratis, interactief Beatles-boek voor iBooks verschenen

In iBooks is er een gratis interactief prentenboek over The Beatles uitgekomen. Yellow Submarine vertelt het verhaal van de gelijknamige film, gebaseerd op het Beatles-album.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Yellow SubmarineHet digitale prentenboek The Yellow Submarine is vandaag gratis via iBooks te downloaden. Dit boek kwam in 2004 voor het eerst uit, maar is nu speciaal voor de iPhone en iPad gevuld met animaties en interactieve elementen. Waarschijnlijk wordt het boek gratis aangeboden ter nagedachtenis aan Steve Jobs: bovenin het colofon zijn enkel de woorden ‘For Steve’ te vinden. Jobs stond bekend als een fervent Beatles-fan.

In het boek wordt het verhaal van de gelijknamige film verteld, dat weer is gebaseerd op het bekende Beatles-album Yellow Submarine. Dit wordt gedaan aan de hand van tekst, illustraties, geluidseffecten en een aantal clips die rechtstreeks uit de film zijn gehaald.

Je kunt The Yellow Submarine gratis downloaden met iBooks, Apple’s e-book-app. Deze app is beschikbaar voor de iPhone, iPad en iPod touch. Apple waarschuwt er wel voor dat je minstens iOS 5 en de laatste versie van iBooks nodig hebt om het boek te bekijken.

Downloaden: The Yellow Submarine (gratis) (iPc.app-gebruikers: klik in het vervolgscherm rechtsonder op de knop ‘Safari’ om rechtstreeks iBooks te openen en het boek te downloaden)
Downloaden: iBooks (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 december 2011, 23:13
Categorie Apps
Onderwerpen ibooks, The Beatles

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.