The Yellow Submarine: gratis en interactief Beatles-boek voor de iPad verschenen

The Yellow Submarine is een gratis interactief prentenboek, gebaseerd op de gelijknamige film. Deze film was weer gebaseerd op het bekende album van The Beatles.

Yellow SubmarineVandaag is het digitale prentenboek The Yellow Submarine gratis via iBooks te downloaden. In 2004 kwam dit boek voor het eerst uit, maar hij is nu speciaal voor de iPad en iPhone gevuld met animaties en interactieve elementen. Het e-book wordt waarschijnlijk gratis aangeboden ter nagedachtenis van Steve Jobs: bovenin het colofon zijn enkel de woorden ‘For Steve’ te vinden. Steve Jobs stond bekend als een fervent Beatles-fan.

The Yellow Submarine vertelt het verhaal van de gelijknamige film, die weer is gebaseerd op het bekende Beatles-album Yellow Submarine. Dit doet het boek aan de hand van tekst, illustraties, geluidseffecten en een aantal clips die rechtstreeks uit de film zijn gehaald.

The Yellow Submarine is gratis te downloaden met iBooks, Apple’s e-book-app. Deze app is beschikbaar voor de iPhone, iPad en iPod touch. Apple waarschuwt er wel voor dat je minstens iOS 5 en de laatste versie van iBooks nodig hebt om het boek te bekijken.

Downloaden: The Yellow Submarine (gratis)
Downloaden: iBooks (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 december 2011, 18:00
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.