Texterity gaat 52 tijdschriften op iPhone aanbieden

Na Zinio gaat ook Texterity tijdschriften in digitale vorm op de iPhone beschikbaar stellen. Het verschil: bij Zinio krijg je een gratis voorproefje, terwijl je bij Texterity ook een abonnement op het volledige tijdschrift kunt nemen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

TexterityEen tijdje geleden hadden we nieuws over Zinio, die digitale tijdschriften op de iPhone beschikbaar gaat stellen. Uitgeverij Texterity heeft vergelijkbare plannen: ze zijn al sinds afgelopen zomer bezig met een betaproject en het aantal publicaties is sindsdien met 200% gestegen. Ze hebben nu een lijst met publicaties bekendgemaakt van tijdschriften die zijn geoptimaliseerd voor de 160ppi resolutie van het iPhone- en iPod touch-scherm.

Texterity werkt via de mobiele Safari-browser: het tijdschrift verschijnt in een browservenster en je het volledige zoekfunctionaliteit tot je beschikking, met hyperlinks, inhoudsopgave en de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten. In het lijstje staan wat bijzondere titels, zoals The American Lawyer, Cabinet Maker en Cottage Living. Interessantere titels zijn Make, eWeek, Quest, Popular Science en wat te denken van Elite Traveler? Nederlandse bladenmakers zullen er over een jaartje of tien wel aan toe zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:45
Categorie Apps
Onderwerpen abonnementen, tijdschriften

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.