T-Mobile maakt iPad 2-prijzen en -abonnementen bekend

T-Mobile heeft de prijzen en abonnementen bekendgemaakt van de iPad 2 met een databundel, prepaid-pakket of zakelijk aanbod. Bij T-Mobile sluit je vanaf 25 euro per maand een abonnement af, waarbij je korting krijgt op de aanschafprijs.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

t-mobile-ipad-2T-Mobile kondigde gisteren aan dat ze de iPad 2 officieel zouden gaan verkopen. Vandaag maakte T-Mobile de prijzen en abonnementen bekend. De iPad 2 is op drie manieren aan te schaffen:

  • iPad 2 met abonnement
  • iPad 2 met prepaid-internet
  • iPad 2 zakelijk aanschaffen

Alleen de 3G-modellen van de iPad 2 zijn bij T-Mobile te koop, want alleen dan heeft het zin voor de operator om er een databundel bij te leveren. De zwarte en witte iPad 2 zijn voor dezelfde prijs verkrijgbaar, waarbij je kunt kiezen uit drie abonnementsvormen: Internet Standaard (3,6 Mbps), Internet Extra (7,2 Mbps) en Internet Maximaal (14,4 Mbps). Je kunt er ook een Internet Europa-bundel bij aanschaffen om goedkoper op vakantie of zakenreis te kunnen internetten.


Hieronder zie je de prijzen met abonnementen:

De tabel behorende bij dit artikel is helaas verouderd en daarom niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Meer info: iPad 2 bij T-Mobile

Daarnaast biedt T-Mobile de iPad 2 met een prepaid-pakket aan. Details daarvan zijn nog niet goed te vinden; het prepaid-aanbod verwijst door naar een pagina waarop een 1- of 2-jarig abonnement moet worden afgesloten. Zakelijke kopers betalen €312, €272 en €232 exclusief BTW voor de 16GB iPad 2, afhankelijk van het type databundel dat ze aanschaffen. De prijzen van de 32GB en 64GB iPad 2 liggen op een iets hoger niveau. Bij de zakelijke abonnementen geldt een actie, waarbij je het eerste jaar flinke korting op je abonnementskosten krijgt.

Meer info: iPad 2 zakelijk kopen bij T-Mobile.

Vodafone maakte gisteren meteen al de iPad-abonnementen bekend. Je betaalt er €10 tot €27,50 voor een iPad-maandbundel zonder verplichtingen, maar moet dan wel de volle prijs voor de iPad 2 betalen. Leg je je voor langere tijd vast met een iPad-abonnement (vanaf €30 verkrijgbaar) dan kun je de iPad 2 ook met korting krijgen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.