T-Mobile biedt iPhone 5 nu alvast aan bij bestaande abonnees

Bestaande T-Mobile-abonnees kunnen vanaf vandaag hun abonnement al verlengen, in combinatie met een iPhone 5.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

T-Mobile iPhone 5T-Mobile heeft verschillende klanten benaderd, met de vraag of ze hun abonnement in combinatie met een iPhone 5 willen verlengen. Dit vertellen verschillende tipgevers aan iPhoneclub. De abonnees kunnen een iPhone 5 kopen voor een verlaagd bedrag in combinatie met een tweejarig abonnement. De eerste zes maanden betalen abonnees een verlaagd abonnementsbedrag.

Abonnees betalen voor zes maanden de helft van de maandelijkse abonnementskosten. Hierdoor betaal je bij een iSmart 75-abonnement €18,75, waarna de prijs wordt verhoogd naar €37,50. Voor een iSmart 300-abonnement betaal je €29,75, een bedrag dat na zes maanden wordt verhoogd naar €59,50. De aanbiedingsactie geldt tot oktober: vanaf dan krijg je slechts drie maanden vijftig procent korting.

De actieprijs van iSmart-abonnementen in combinatie met een iPhone 5 zijn even hoog als de huidige iSmart-abonnementen. Na de actieperiode lijkt de abonnementsprijs 5 euro per maand duurder dan bij de huidige iSmart-abonnementen, maar klanten krijgen de volledige abonnementsduur 100 procent korting op de bijgevoegde onbeperkt internetbundel.

In de e-mail staat een link, waarmee je jouw abonnement kunt verlengen. Het betreft op het moment alleen abonnementen met een contractduur van twee jaar. Op vrijdag 21 september worden waarschijnlijk abonnementen voor één jaar aangeboden. Je kunt de iPhone 5 pas na de verkoopstart op 28 september verwachten: op het moment zou de levertijd van verschillende iPhones staan op twee tot drie weken.

De aanbieding lijkt alleen te gelden voor abonnees die binnenkort hun abonnement mogen verlengen. Zit je niet bij T-Mobile, dan zul je waarschijnlijk moeten wachten tot 21 september. Dan gaat T-Mobile’s iPhone 5-verkoop officieel van start. De iPhone 5 wordt sowieso pas vanaf 28 september in Nederland geleverd.

Toestelprijzen bij een abonnement

Deze abonnementen zijn niet meer verkrijgbaar bij T-Mobile. De tabel is daarom vervallen.

Abonnementsprijzen

Deze abonnementen zijn niet meer verkrijgbaar bij T-Mobile. De tabel is daarom vervallen.

Update: Eerder waren de abonnementsprijzen hierboven €4,95 per maand duurder. T-Mobile heeft ons laten weten dat klanten na aanschaf van het abonnement voor de volledige abonnementsduur honderd procent korting krijgen op de bijgevoegde onbeperkt internetbundel, die €4,95 per maand kost.

Tipgevers: Zekkie, @kevinmeijer93, Remco, Robert-Jan, Marc, Fernando en vele anderen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 juli 2013, 18:17
Categorie Providers
Onderwerpen abonnementen, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.