iMessage kampt met mogelijke storing (update)

iMessage lijkt te zijn getroffen door een storing. Berichten worden pas na een lange tijd of helemaal niet verzonden. Het is niet duidelijk hoeveel mensen last hebben van de problemen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iMessageVerschillende iOS-gebruikers klagen over problemen met iMessage. Berichten worden niet verstuurd, zelfs na meermaals proberen. Waar het probleem precies door wordt veroorzaakt, is niet duidelijk. Het probleem lijkt in de eerste instantie niet gerelateerd aan iCloud: de statuspagina van Apple’s cloud-dienst toont geen problemen.

De storing lijkt voor verschillende problemen te zorgen. Sommigen zeggen dat het tijden duurt totdat een iMessage wordt verstuurd, terwijl andere gebruikers een foutmelding krijgen wanneer ze een iMessage proberen te verzenden. Op Twitter klagen zowel internationale als Nederlandse iOS-gebruikers over de problemen. Zelf zijn we vanavond ook tegen de problemen met iMessage aangelopen. Bij sommigen lijkt het probleem verholpen, maar tegelijkertijd komen we ook genoeg gebruikers tegen die problemen aanlopen. Het is daarom niet duidelijk in welke mate de problemen voorkomen.

Wanneer het probleem precies wordt opgelost is nog niet duidelijk. Apple heeft nog niet gereageerd op de problemen. Afgelopen week had een klein deel van de iCloud-gebruikers ook last van problemen met iCloud-mail.

Update: 9to5Mac hoort van veel mensen dat iMessage weer werkt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 september 2012, 23:21
Categorie iOS
Onderwerpen imessage, storing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.