SwitchEasy introduceert matte en spiegelende screenprotectors

SwitchEasy gaat screenprotectors verkopen. Het aanbod bestaat uit PureProtect, PureReflect en PureAntiReflect, in zowel spiegelende als matte uitvoering.

switcheasy screenprotectorSwitchEasy gaat screenprotectors verkopen. Er zijn drie verschillende: PureProtect, PureReflect en PureAntiReflect. De meest doorzichtige is de PureProtect, die bovendien het meest krasbestendig is. Bij de PureReflect krijg je dezelfde eigenschappen, maar met een spiegelend laagje zodat je een spiegeleffect krijgt.


Niet iedereen houdt daarvan; daarom heeft SwitchEasy ook de PureAntiReflect: die is juist niet spiegelend maar heeft een matte finish zodat je bij lamplicht niet steeds een spiegelende lichtbol in beeld ziet.

Alle screenprotectors zijn te koop voor $13. SwitchEasy heeft ook een microfiber poetsdoekje en een squeegee applicator (een buigzaam kaartje) in de verpakking gestopt om eventuele luchtbellen weg te vegen. Die ken je misschien van de SwitchEasy-cases, waar de fabrikant ook altijd een standaard screenprotector bij levert.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.