Swany snowboard-handschoenen te gebruiken als Bluetooth headset

Swany heeft de g.cell snowboard-handschoenen op de markt gebracht. Hiermee kun je bellen via de handschoen, dankzij een ingebouwde microfoon, speaker en Bluetooth-module.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

swany snowboard gloveBluetooth-headsets zijn er in veel varianten, maar in feite zien ze er allemaal hetzelfde uit. De snowboard-handschoenen van Swany zijn wel iets bijzonders: in deze handschoenen zit een Bluetooth-module, een speaker en een microfoon verwerkt. Daarmee is het mogelijk om te bellen tijdens het snowboarden. Wanneer er een gesprek binnenkomt voel je een trilling bij je pols. De batterij gaat 12 uur mee in standby en heeft een spreektijd van 4 uur. De zegswijze “Talk to the hand” is nu wel heel letterlijk op te vatten.

Bovenop de handschoen zijn knoppen aangebracht om het gesprek aan te nemen en op te hangen. Het prijskaartje is wel even schrikken: 495 voor een paar handschoenen. En het is een van de weinige Bluetooth-accessoires (naast de honderden Bluetooth-headsets op de markt) die daadwerkelijk geschikt is voor de iPhone.

Meer info: Swany America via: Engadget

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:45
Categorieën Accessoires, iDevices
Onderwerpen bluetooth, glove, handschoenen, headset, snowboarden, wintersport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.